Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 december, 2020

Scroll to top

Top

Hacker attacken mot Sony, var inte lika omfattande som man trodde.

Hacker attacken mot Sony, var inte lika omfattande som man trodde.

Comments

  1. Kalle

    Att komma förbi deras säkerhet är ju deras seger. Sen om det är 5konton eller 1 000 000 konton spelar mindre roll.

    • Förlåt Kalle! jag var nog lite otydlig… Jag menade för Sony som nu publicerar att man inte släppt 1 000 000, utan ”endast” 37.500 ….. Jag tyckte inte det var en seger från Sonys sida 😀 , men det var ju lite otydligt

  2. Kalle

    Ahaa… ja då fattar jag. Men egentligen så länge man inte vet exakt vilka konton det är så drabbas ju alla väl? Fast man kanske blir meddelad om ens konto är inblandat? Det borde de förklara bättre med en press release tycker jag.
    Man kan alltid manipulera statistik så det är till ens fördel. Det ser ju bra ut på pappret så Sony försöker nog kamma hem alla vinster de kan =).