Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 september, 2018

Scroll to top

Top

Sons of Anarchy Season 4!!!!

Sons of Anarchy Season 4!!!!
Filip Urde
  • On 23 augusti, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Sommaren är slut och många undrar vad man nu ska se fram emot. Svaret är September och den oändliga mängd serier som inom endast ett fåtal veckor drar igång sina säsonger igen. En av mina favoriet, förutom it´s always sunny in philadelphia, är Sons of Anarchy. SOA går nu in i sin fjärde säsong och efter 3 säsongens ”fiasko” med sessionen då hela gänget tar en resa till Irland för att leta förvirrat efter huvudpersonens son, så lovas nu en mycket hårdare och djup säsong. Man ska nu fånga upp fansen igen och ”go back to the roots”. Låt oss hoppas att kriget i den undre världen blir riktigt bra den här säsongen.

6 September är det i alla fall dags!

 

http://www.fxnetworks.com/shows/originals/soa/

 

Comments

  1. Jocke

    Kan inte hålla med om att 3 säsongen var ett fiasko. Bra handling bra skådespelare och bra avsnitt från första avsnittet till sista

    • Njä inte hela säsongen! men allt för mycket tid las på Irland och hans son, ”mc-kriget” man hoppades på kom aldrig och det kändes helt enkelt inte som serien jag blev förälskad i. Men smaken är som baken och jag är mer än glad om du fann 3e säsongen som en succé också. Nu är ialla fall 4e här nästa onsdag och det blir SÅÅÅ FETT!!!! 

      PS vi har problem med våra skribentprofiler gentemot det nya kommentar systemet disqus, så jag kör vi min twitter /Filip