Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 31 mars, 2020

Scroll to top

Top

BBM Music blir nu officiellt för BlackBerry ägarna

BBM Music blir nu officiellt för BlackBerry ägarna
Filip Urde
  • On 25 augusti, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Som tidigare spekulationer har sett ut, så kommer det alltså en ny tjänst för BlackBerry.

Man har nu gjort officiellt att man kommer släppa tjänsten BBMMusik. För endast 5 USD per månad, kan användare lagra upp till 50 låtar i deras personliga bibliotek, vilket dock känns extremt snålt och för tankarna tillbaka till mp3 spelare med 128MB…. men lyckligtvis blir det bättre. I tjänsten kommer det finnas en social komponent som gör att du kan skapa BBM Music vänner, som i sin tur ger dig tillgång till sina 50 lagrade låtar, det hela skapar ett beroende och ett incitament att skaffa fler vänner så du kan utöka ditt och dina vänners samlingar. Den nya tjänsten drar igång under dagen som en stängd beta för personer bosatta i USA, Kanada och Storbritannien, men fler länder kommer…. Så förhoppnings vis för er Svenska BB snubbar och snubbor, så kan ni snart lyssna på lite stream musik ni med!  😉

Engadget.com