Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 september, 2018

Scroll to top

Top

Bayfiles – The Pirate Bays nya molntjänst.

Bayfiles – The Pirate Bays nya molntjänst.
Filip Urde
  • On 30 augusti, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

I tider av molntjänster från alla håll, så som iCloud så känns det kanske inte så konstigt att även The Pirate Bay nu startat en molntjänst, ett så kallat ”cyberlocker”. Tjänsten som man kallas för Bayfiles ska göra det möjligt för användaren lagra sina filer i molnet (likt dropbox). I nuläget har man som oregistrerade användare möjlighet att lagra filer på upp till 250MB styck, registrerade användare upp till 500MB styck och premium-användare kan lagra filer som går upp till 5GB styck. Premium-användare kostar 5 euro i månaden/45 euro om året.

I användaravtalet för Bayfiles så nämnas  det att man förbjuder användare att lagra copyright-skyddat material eller något annat som bryter mot upphovsrätten. Skakade?
bayfiles.com