Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Revue.se | James Njie - U Turn

James Njie – U Turn
Alexander Gylemo

Jag hörde denna artisten för första gången på Deadmau5:s senaste compilation ”Meowingtons Hax Tour Trax” där Deadmau5 introducerar stora delar av upplägget som gäller inför hans kommande turné genom Nordamerika. Vi får där även reda på att namn som Feed Me, Tommy Lee, Skrillex, Zedd och Moguai har ett finger med i spelet och samtliga lär hänga med på turnén.

Efter att ha lyssnat på majoriteten av låtarna var det James Njie och hans sound som jag blev såld på. Det blivande stjärnskottet introducerar här en futuristisk progressive-house stil som är svårfunnen hos andra artister. Lite djupare och väldigt dramatiskt, jag älskar det!

httpv://www.youtube.com/watch?v=S-obBSZs8Qs